Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Зрозуміло, що наслідки й результати цього візиту ще будуть довго обговорюватися у світовій політиці. Тим не менше, уже на сьогодні очевидний серйозний результат для самої російської федерації», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, російська федерація вже втратила позиції у трійці ймовірних світових лідерів. На сьогоднішній день, як наголосила Марина Ставнійчук, росія навіть не може підтвердити статус регіонального лідера. Це надзвичайно важливо як для країн Близького Сходу, так і для країн африканського простору.

«Це важливо для розуміння ситуації в Центральній Азії, і це важливо для розуміння ситуації на всьому пострадянському просторі», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, політичний експерт пояснив, чому росії сьогодні так сильно потрібен Китай.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі розповів про цілі візиту Сі Цзіньпіна: «Зафіксувати зміни у відносинах, щільність поглинання російського ринку».