Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Китай мені особисто нагадує таку Велику китайську стіну. Китай не може співіснувати з іншими цивілізаційними утвореннями, тому що немає коду оцього поєднання. Це стіна, яку можна перенести або за цивілізаційне утворення, або відгородитися від нього», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, інших варіантів у Китаю просто не може бути. Як наголосив Олександр Новохатський, Китай хоч і наголошує у своєму так званому мирному плані про те, що всі цивілізації мають співіснувати разом, однак сам же не здатний співіснувати з ними, бо не має необхідного коду поєднання.

«Коли ми читаємо в так званому мирному плані про співіснування з іншими цивілізаціями, то одразу бачу Уйгурський автономний округ, там де уйгури повністю під цифровим наглядачем китаїзуються», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний експерт пояснив, чому росії сьогодні так сильно потрібен Китай.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі розповів про цілі візиту Сі Цзіньпіна: «Зафіксувати зміни у відносинах, щільність поглинання російського ринку».