Про це він розповів на своєму каналі.

«Верховна Рада України виділила додаткові 537 мільярдів гривень на забезпечення українського війська та сектору безпеки й оборони. Куди підуть кошти?» - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, кошти, виділені Верховною Радою на сектор оборони, підуть першочергово на виплату заробітних плат українським військовим. Крім цього, як зазначив Олександр Качура, ці кошти будуть спрямовані на закупівлю обладнання, військової та спеціальної техніки.

«Наші військові будуть забезпечені всім необхідним, щоб далі боронити наш народ і знищувати ворога. Слава ЗСУ!» - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський заявив, що українська армія – це інструмент для вбивства ворогів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що американський військовий Гаррі Табах заявив, що не потрібно робити з українських міст сталінгради.