Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Ми все змішуємо, у нас і Збройні сили, і військо, і армія – все називається одним якимось словом, яке, насправді, не відображає суті. Ми говоримо про інструмент вбивства ворогів особливо у військовий час», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, якщо ми ставимося до інструменту як до інструменту механістичної структури, то ми не повинні обговорювати те, що відбувається всередині цього інструменту. Як зазначив Олександр Новохатський, все, що там відбувається, не повинно виходити за межі цього інструменту.

«Ми можемо оцінити тільки ефективність цього інструменту і порівняти ті потреби, які вимагає інструмент, з нашими ресурсами, зрозуміти, чи влаштовує нас, як він працює, чи виконує він свою функцію. Оце є нашою компетенцією», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що Гаррі Табах розповів, чи відповідає українське командування стандартам НАТО.

Також Знай.ua писав, що Георгій Біркадзе розповів, чи буде Україна додруковувати гроші на оборону.