Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Вони (ред. – опозиція) поїхали всі. По-перше, вони зараз дуже сильно економлять, тому що нікому не потрібні, дохід у них усе, їх нікуди не беруть, тобто вони такі трошки стали персонами нон грата. Є другий великий табір, це умовні ліберали, типу Ходорковський і компанія і всі кола навколо. Вони принципово не дають грошей на війну», – розповідає Олександр «Фортуна».

Щодо стану російської армії сьогодні, зазначає гість програми, то вони трохи приодягнулися, реформа трошки далася взнаки. З іншого боку, констатує військовий, якщо зважати на те, скільки туди грохгули грошей, і те, що вийшло на виході, можна зробити висновок, що українська корупція – це взагалі квіточки.

«Той ще старий «вагнер», який у Сирії, в Африці, скрізь, там, звичайно, пси війни прямо, підготовка, це професійні військові, які все життя професійні військові, у них купа бойового досвіду та всього. Вони сюди не їдуть, ось у чому річ. Ніяково, убити можуть», - зазначає Олександр «Фортуна».

В Україні ж, розповідає він, воюють романтичні вагнерівці, які нічого не розуміють, або чмобики, зеки, тобто ті, кому нема чого втрачати або хочуть грошей заробити. До того ж, додає військовий, є багато відео з полоненими, із яких зрозуміло, що на фронт вони пішли за грошима, це 8 з 10 випадків.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, кулеметник «РДК» Данило «Шайба» розповів, чи можна перевиховати росіян.

Також Знай.ua писав, що боєць «РДК» Кирило «Солар» розповів, чим українське суспільство відрізняється від російського.