Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Ось є російська опозиція, розрізнена, Каспаров, Ходорковський. Їхня проблема в чому? Там дуже багато розмов, хороших, поганих, корисних, марних, потрібних, непотрібних, якісь обіцянки, форуми, ще щось, але там дуже мало справ», - пояснює Денис «White Rex».

На думку військового, російські опозиціонери давно вже стали політичними банкрутами. Як він наголошує, опозиція мала багато часу, фінансів і медіаресурсів, щоб щось зробити, але де вона опинилася зараз? Опозиціонери, продовжує гість програми, розвіяні світом, розкидані та дезорганізовані.

«Є інший полюс – ми, воюємо, стріляємо, вбиваємо, боремося, у крові, у бруді, незручні, жорсткі. Бійці не політики. Наш голос порівняно з їхнім голосом. Мало нас дуже чутно, погано. А їхніх справ ми навіть не бачимо», - констатує Денис «White Rex».

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, боєць «РДК» Кирило «Солар» розповів, чим українське суспільство відрізняється від російського.

Також Знай.ua писав про те, що кулеметник «РДК» Данило «Шайба» розповів, чи можна перевиховати росіян.