Про це він розповів на своєму каналі.

«У росії вже у 44 регіонах масово почали роздавати повістки нібито для уточнення даних. Ні, ну звичайно, путін «ніколи» не брехав своїм громадянам, і путін «ніколи» не казав, що ніякої мобілізації взагалі не буде», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, такі приховані мобілізаційні процеси у багатьох регіонах росії говорять про те, що старе гарматне м'ясо Збройні сили України вже перемололи. Тепер, як зазначив Олександр Качура, путіну знадобилося нове гарматне м'ясо для відправлення на фронт.

«Воно (гарматне м'ясо – Ред.) закінчується. Подумайте про це, росіяни, якщо вам ще лишилося хоч чимось думати», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, кулеметник «РДК» Данило «Шайба» розповів, чи можна перевиховати росіян: «Забором обнести і нехай працюють».

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський заявив, що українська армія – інструмент для вбивства ворогів.