Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, про контрнаступ ЗСУ анонсували вже не один раз і всі на нього чекають, але інша справа – підготовка. Принагідно він додає, що і сам президент Зеленський буквально днями в інтерв'ю японському виданню відкритим текстом заявив, що поки що немає достатніх ресурсів для початку цього контрнаступу.

«Бо, м'яко кажучи, ми не маємо права на помилку, ми як сапери, тому що від того, наскільки воно буде успішним, залежатиме те, чи продовжиться допомога від наших західних союзників і в яких обсягах», - пояснює Максим Ялі.

За його словами, якби наш майбутній контрнаступ не був би успішним, то були б ризики того, що підтримка з боку США та ЄС скоротилася, судячи з суспільних настроїв. Тому, констатує політолог, треба розуміти ціну контрнаступу і взагалі вирішувати завдання по черзі: спочатку вийдемо на межі 24 числа, це надасть більше впевненості нашим союзникам у перемозі, а нам – більшу допомогу.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, як росія воює проти власного народу.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні презентували 4 друковані томи текстів філософа Григорія Сковороди.