Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Війни завжди починають і закінчують політики, а страждають прості люди. Це щодо ситуації на сьогоднішній день. Будь-які ксенофобії, будь-які взагалі фобії – це все елементи війни, це завжди було елементом війни», – повідомив Руслан Бізяєв.

За словами політолога, війна складається завжди з кількох компонентів, один із яких – це поле бою. Але, як наголосив Руслан Бізяєв, ключова війна завжди йде в головах людей. Як тільки війна починається в голові у людей, рано чи пізно це конвертується у війну безпосередньо на полі бою.

«Це, власне, ми й спостерігаємо з 24 лютого 2022 року. Насамперед, ця війна ідеологічна, а вже потім війна політична, економічна, територіальна тощо», - заявив Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, як за рік війни посилилася українська армія.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Вадим Карасьов про небезпеку переговорів: «росія просто почне готуватися до реваншу».