Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Війни завжди починають і закінчують політики, а страждають прості люди. Це щодо ситуації на сьогоднішній день. Будь-які ксенофобії, будь-які взагалі фобії – це все елементи війни, це завжди було елементом війни», – повідомив Руслан Бізяєв.

За словами політолога, війна складається завжди з кількох компонентів, один із яких – це поле бою. Але, як наголосив Руслан Бізяєв, ключова війна завжди йде в головах людей. Як тільки війна починається в голові у людей, рано чи пізно це конвертується у війну безпосередньо на полі бою.

«Це, власне, ми й спостерігаємо з 24 лютого 2022 року. Насамперед, ця війна ідеологічна, а вже потім війна політична, економічна, територіальна тощо», - заявив Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, як за рік війни посилилася українська армія.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Вадим Карасьов про небезпеку переговорів: «росія просто почне готуватися до реваншу».