Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, ми пам’ятаємо, що говорили американці та інші, 32 години і все, Київ впаде через 2-3 дні. Послухайте, ми сьогодні маємо найпотужнішу армію не у Європі, а у світі, я вважаю. Це без усяких перебільшень. Це реально. У світі ми, якщо не перші, то другі 100%.», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Як він зауважує, справді багато залежить від поставок зброї, від західних партнерів, з іншого боку – Україна теж не стоїть на місці. За словами експерта, сьогодні ЗСУ вже мають набагато більше зброї, аніж на початку повномасштабної війни, зокрема, і завдяки російській техніці, яку окупанти залишали за собою, наприклад, це стосується танків.

«Також ми розуміємо, що сьогодні ми відбудували разом із нашими друзями і партнерами виробництво. Ми виробляємо на 2 заводах снаряди. Один уже запущено, зараз добудовується інший і виготовляємо. Також ми 39 мільйонів вклали у дрони», - повідомляє Георгій Біркадзе.

Як підкреслює експерт, ЗСУ готуються до справді потужного контрнаступу, а після звільнення окупованих територій материкової України навіть будь-яка теоретична розмова, переговори щодо Криму будуть зовсім іншими.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, до чого готується світ – до нового технологічного укладу чи до нової війни.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому за китайським мирним планом переговори із рф неможливі.