Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Ми сьогодні готуємося до контрнаступу, ми не знаємо, коли він буде, але ми реально до нього готуємося. Цей контрнаступ буде успішним, ми раз і назавжди звільнимо наші території від російських загарбників. Але він (ред. – лукашенко) також розуміє, що однозначно буде сидіти поруч зі злочинцем №1 путіним, його чекає такий же кінець у Гаазі», - констатує Георгій Біркадзе.

Водночас він зазначає, що зараз про переговори говорить лукашенко, а до цього такі заклики звучали від Сі Цзіньпіна. Як зауважує експерт, про які переговори може взагалі йтися, якщо перший пункт китайського мирного плану – це повага до суверенітету і кордонів, тому хай виконають перший пункт, а тоді – переговори.

Також він нагадує, що лукашенко у своїй останній промові сказав нібито про нерозуміння причин війни двох народів. Тим не менш, констатує експерт, українці якраз-таки прекрасно розуміють, що воюють не просто так, а за свою державу, за право її існування.

«Він неоднократно заявляв, що, якщо нога хоч одного солдата ступить на територію білорусі, вони приведуть все у бойову готовність. Так а чому ми не можемо захищати свою країну, коли не тільки нога ступила?», - запитує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, чи будуть в Україні пенсії в майбутньому.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як сьогодні можна би було економити на енергетиці.