Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Сьогодні нам потрібно робити вже наступні кроки: зменшувати опалення, більше мобільності, менше генерації. Наприклад, у Києво-Святошинському районі є нова забудова, можна було, щоби вони робили свою котельню і в них було своє тепло. Нам потрібно запускати альтернативу. У нас дуже багато недобудованих споруд, на них виділили гроші, вони досі стоять. Нам потрібно сьогодні розвивати цей напрямок», - пояснює Георгій Біркадзе.

На його думку, нам потрібно зрозуміти, що пора почати економити електрику. Зокрема, міркує експерт, ті регіони України, де йдуть бойові дії або йшли, мають обов’язково бути дотаційними, а там, де бойових дій сьогодні немає і взагалі не було війни, не можна продавати електрику за ціною 1 гривня 46 копійок. Принагідно він нагадує, що цього року у нас дефіцит у державі становить 52 мільярди.

«Тому я думаю, що нам потрібно сьогодні поміняти повністю ефективність енергетики. Наша система взагалі має божевільний потенціал», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, навіщо розсилати повістки через месенджери.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, навіщо путіну ядерна зброя в білорусі.

https://youtu.be/6sEt1XWTY1U