Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

Як розповідає журналістка, за словами Федора Веніславського, в Україні є проблеми з мобілізацією, зокрема, через війну з’явилося понад мільйон внутрішньопереміщених осіб, серед яких є безліч чоловіків призовного віку, які не встали на військовий облік за місцем проживання.

«Водночас вручення повісток на вулицях міст, за його словами, може провокувати різні конфліктні ситуації. Тому у Верховній Раді розмірковують про те, як узаконити розсилання повісток через месенджери за аналогією, наприклад, того, як це відбувається із повідомленнями про судові засідання», - пояснює Катерина Котенкова.

Також журналістка зазначає, що Веніславський говорив про наявність на початок повномасштабного вторгнення росії бази всіх телефонних номерів чоловіків призовного віку. Тобто, продовжує вона, за його словами, як мінімум зараз можуть повідомити, що такому-то громадянину слід прибути в територіальний центр комплектування.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков розповів, де планується контрнаступ ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла, які зміни відбудуться у земельному секторі.