Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Є таке поняття як інформаційне забезпечення майбутнього місця ведення бойових дій, інформаційне забезпечення поточного театру військових дій. Так ось, ми зараз спостерігаємо інформаційне забезпечення можливого театру військових дій», - коментує Олег Старіков.

Як він пояснює, все здійснюється під легендою прикриття. Принагідно експерт згадує досвід літньої кампанії 2022 року, коли всі і навіть Верховний головнокомандувач брали у цьому участь, говорячи про Херсон і готуючи удар по Харкову.

Тобто, констатує гість програми, така легенда має на меті прикриття реальних планів і введення супротивника в оману. На його думку, зараз ми спостерігаємо те саме: говорять про Херсонщину, Маріуполь, Мелітополь, але що насправді планується – невідомо.

«Зараз ми бачимо, що сили накопичені, резерви накопичені, Захід нам дав ту кількість озброєння, яку міг дати, хотілося б більше, але більше не вийшло, Генштаб це чудово розуміє, вони всі спланували і зараз вичікують, чекають. Ситуація така, як у велоспорті на треку: встали 2 велосипедисти і чекають, хто перший поїхав, той і програв», - пояснює Олег Старіков.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи збираються російські окупанти залишати Нову Каховку.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів, коли росія отримає допомогу від Китаю.