Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Сьогодні вирішили – завтра нічого не прилетіло. Треба запускати більшу логістичну схему, чим півроку займалися американці. Китай, можливо, зробить за 4 місяці. Все одно, 4 місяці. Тобто, навіть якби захотіли на повну гнати ешелонами боєприпаси, танки, бронетехніку, літаки та кораблі, то цього не зробити», - пояснює Олександр Кочетков.

На його думку, Китай і росія можуть розгортати свою військову співпрацю потихеньку і точково в майбутньому, але зараз на хіб бойових дій вплинути це не встигне. А наше завдання сьогодні, наголошує політолог, – забезпечити контрнаступ ЗСУ раніше, ніж це все почне відбуватися.

«І друге, про що домовилися, - економічна співпраця старшого брата з молодшим, який забирає найсмачніше у молодшого, користуючись тим, що від здоровіший», - констатує Олександр Кочетков.

Зокрема, повідомляє він, росія і Китай домовилися про поставки газу на 5 років із величезною знижкою. Так, додає експерт, Китай трохи, приблизно на третину компенсує втрати росії, а за фінансами ці втрати будуть помітно більшими.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, чому Вашингтон дуже непокоїться через візит Сі Цзіньпіна у москву.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, як зараз відбувається геополітичний розкол у світі.