Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як пояснює експерт, ніхто не виключає того, що Сі Цзіньпін може подзвонити Володимиру Зеленському і пригрозити: або починають переговори з росією, або через білорусь агресор буде отримувати китайську зброю і війна триватиме ще роки.

«Так, ми розуміємо, що путіну все одно, скільки тут помре російських військових, але нашому президенту не все одно. І ми розуміємо, що такий натиск дійсно може бути. Тому хто би що не говорив, вони (ред. – росіяни) дуже прорахувались і недооцінили Володимира Олександровича», - констатує Георгій Біркадзе.

Тому, переконаний експерт, про жодні переговори із терористами не може навіть йтися. Натомість, підкреслює він, скоро буде контрнаступ і агресор отримає те, на що заслуговує.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, для чого Сі Цзіньпіну потрібен путін.

Також Знай.ua писав про те, що Качура розповів, як ордер на затримання змінить життя путіна.