Про це він розповів на своєму каналі.

«У нас у світі є три блоки країн: Америка та партнери, Китай та партнери, а також є, напевно, півсотні країн, які намагаються нікуди не втручатися. Проте світом же правлять гроші, економіка, фінанси, ринки», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, з кожним днем Сі Цзіньпін намагається розширювати своє володіння та вплив, розширювати антиамериканську коаліцію. Як зазначив Дмитро Співак, Сі Цзіньпін дає потужний меседж тим країнам, які не визначились, намагається з їхньою допомогою розширити коаліцію.

«Ось він відбувається розкол геополітичний світу, ось він, початок побудови біполярного світу», - додав Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак припустив, що Китай отримає від росії за підтримку: «Все, що потрібно Сі».

Також Знай.ua повідомляв, що Марина Ставнійчук пояснила, чому Китай найближчим часом спробує зайняти нейтральну позицію у світі.