Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Очевидно, що за наслідками цього візиту питання подальшої, так би мовити, стратегічної співпраці з росією для Китаю стає серйозною стратегічною проблемою, оскільки чим далі, чим більше Китай буде співпрацювати з росією, тим буде складніше йому налагоджувати стосунки на шляху до омріяного світового лідерства», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, у Китаї чітко розуміють, що співпраця з росією може стати на заваді їхньому плану щодо побудови двополярного світу. Як наголосила Марина Ставнійчук, така ситуація змушує Китай займати нейтральну позицію.

«У найближчий період Китай спробує проявити свою позицію нейтрального лідера, нейтральної країни, яка буде створювати площадку для посередництва насамперед у вирішенні російсько-української війни», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Новохатський розповів про співіснування Китаю з іншими цивілізаціями: «Нагадує таку Велику китайську стіну».

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе пояснив, чому Вашингтон дуже турбується через візит Сі Цзіньпіна у москву.