Про це він розповів на своєму каналі.

«Все, що потрібно Сі, він від путіна отримає: і дешеву нафту, і дешеві енергоносії, і з величезними знижками ще, напевно, елементів 50 з таблиці Менделєєва. І я думаю, що Китай отримає від росії наукові розробки росії щодо гіперзвуку», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, росія ж від Китаю навряд чи щось ще отримає, окрім політичної підтримки. Як зазначив Дмитро Співак, проте після видачі ордера на арешт Міжнародним судом у Гаазі путіна найбільше цікавить саме підтримка з боку Китаю.

«Тому тут важливий сам факт прильоту Сі Цзіньпіна до москви. Показово для Заходу, демонстративно для всього світу», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог розповів, як Китай пропонуватиме Україні мир.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Новохатський розповів про співіснування Китаю з іншими цивілізаціями: «Нагадує таку Велику китайську стіну».