Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, ядерний шантаж із боку росії і розміщення ядерної зброї на території білорусі – це чистий блеф. Принагідно він зазначає, що згідно із даними американських експертів, 40-60% російських ракет або звернули з цілі, або взагалі не вилетіли. Тобто, констатує експерт, можна зробити висновок, що стан ракетної системи рф такий собі.

«Потенціалу у них сьогодні я не бачу, а лякають тактичною зброєю. Знаєте, коли люди у країні, керівники, еліта не розуміють, що таке збагачений уран, від збідненого урану не відрізняють, дуже тяжко розказувати, що вони будуть робити далі із тактичними ядерними ракетами. Тому вважаю, що це 100% блеф», - пояснює Георгій Біркадзе.

До того ж, зазначає експерт, ми насправді не знаємо, що відбувається там у путіна і лукашенко. На його думку, путін просто взяв лукашенка у заручники і крутить ним, як хоче, можливо, є якийсь компромат. Зокрема, згадує експерт, у 2021 році лукашенко не надто позитивно говорив про росію, про наявність окремих білоруських інтересів і відмінність від росіян, але за цей час, очевидно щось сталося.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков розповів, де планується контрнаступ ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, що не так зі справою про зґвалтування на Закарпатті.