Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Сьогодні ми бачимо реальну ситуацію, коли продаються справи. На потоці стоять продажі справ, люди попадають у в’язницю, вирок там, наприклад, 10 років, через 2 роки, коли про цей вирок забули, подають на касацію, зміщують строк і вони виходять на волю», - розповідає Георгій Біркадзе.

На його думку, передусім зараз соромно навіть дивитися в очі людям, які виявилися безпомічними у таких ситуаціях, яким неможливо сьогодні допомогти, які стали заручниками цієї ситуації. Водночас, зазначає експерт, про жодні судові реформи говорити просто неможливо, коли у нас відбувається групове зґвалтування неповнолітніх. На думку експерта, ця ситуація знову доводить, що реформи не працюють.

«А ми взагалі говоримо про те, що у нас сьогодні у країні це одна зі схем у судовій системі, де заробляють колосальні гроші? Я взагалі ставлю таке питання: ми колись почнемо переносити ці реформи з паперу у реальне життя?», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман прокоментував заяви про поставки Україні збідненого урану.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому міняють міністрів.