Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Федоров (ред. – новий міністр цифрової трансформації) – дійсно крутий чувак, «Дія». Коли американці просять купити цю програму, я вважаю, що ми чемпіони. Тому у мене до Федорова питань нема, людина на своєму місці. Дай Боже, щоби такі світлі голови в нашій державі були», - розповідає Георгій Біркадзе.

Говорячи про нового міністра з питань стратегічних галузей промисловості Камишіна, експерт нагадує, що він був головою «Укрзалізниці», коли почалося повномасштабне вторгнення росіян. Тобто, підкреслює він, Камишін зміг організувати всю роботу «Укрзалізниці» у такий важкий час, все робилося для військових. Окрім того, додає експерт, Камишін – людина дуже проєвропейська і його кандидатуру на цю посаду схвалили наші партнери.

«Я хочу, щоби кожен міністр займався своїми справами і виступав рупором, послом, щоби шукати гроші. Сьогодні нам потрібні гроші, а вони сподіваються тільки на Володимира Зеленського, що Володимир Зеленський має з кимось поговорити, щоби надали гроші. Давайте говорити відверто, що нам потрібні сьогодні люди, які керують і можуть бігти, рухатися по шляху, щоби можна було досягти мети», - пояснює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фесенко розповів, коли сальдо піде слідом за стремоусовим.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто сьогодні може і має стати лідером грузинського народу.