Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку гостя програми, сальдо – доволі фарсовий персонаж, який встиг побувати і мером Херсона, і народним депутатом, і у різних політичних силах, і під арештом у Домініканській Республіці. Тобто, констатує він, це персонаж із явними кримінальними слідами, а тому те, що зрештою він виявився главою окупаційної адміністрації росії, - закономірно.

«сальдо – це про бізнес, це за гроші. Ось він, мабуть, вирішив, коли росіяни окупували Херсон і Херсонську область, що всі прийшли назавжди, і перекинувся на їхній бік. Виявилось, що ні. А зараз він розуміє, що росія програє цю війну і що довелося тікати з Херсона – доведеться тікати й далі. А ось куди і чим усе це закінчиться?», - міркує Володимир Фесенко.

Тому тепер, констатує експерт, сальдо стурбований, звичайно, власною безпекою, він не знає, що робити, куди ховатися і куди бігти, а тому фінал, як у стремоусова, для нього є закономірним. Яким саме буде цей фінал, зазначає він, залежить від обставин, може, він буде таким, як у медведчука.

«А може, українські партизани із ними розправляться, це теж дуже ймовірний сценарій. Але, як показує практика різних окупаційних гауляйтерів у так званих «днр», «лнр», можуть розправитися і російські спецслужби», - підсумовує Володимир Фесенко.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ставнійчук пояснила, чому Китай найближчим часом спробує зайняти нейтральну позицію у світі.

Також Знай.ua писав про те, що Співак припустив, що Китай отримає від рф за підтримку.