Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, партія «Грузинська мрія», яка править у Грузії, насправді є московською мрією, бо москва – це місце, де засідає вся ця тусовка, яка все і вирішує. Отже, констатує він, «Грузинська мрія» - це аж ніяк не про грузинську мрію, всі роки правління партії це доводять.

«Хочу нагадати, що, коли були мітинги і грузинський народ вийшов на вулиці у Тбілісі, я чітко побачив, як реагують прості люди на вихід так званих опозиціонерів, був такий негатив. Хочу якраз відзначити, що тих, хто повернулися з України, які тут воювали, зустрічали з божевільними оплесками», - зауважує Георгій Біркадзе.

Тому, переконаний він, повести грузинський народ і стати його лідером може стати якраз-таки така людина, патріотична до мозку кісток. Принаймні, міркує експерт, таким має бути один із лідерів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, чому Вашингтон дуже турбується через візит Сі Цзіньпіна у москву.

Також Знай.ua писав про те, що Качура повідомив на що підуть кошти, виділені Верховною Радою.