Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що ця поїздка 100% дуже значима. Макрон розуміє, що потрібно поїхати до Сі Цзіньпіна і переконувати його, щоби він не говорив із терористом №1 і що потрібно рухатися далі, дивитися в майбутнє», - заявляє Георгій Біркадзе.

За його словами, товарообіг між Європою і Китаєм становить 837 мільярдів доларів, якщо говорити окремо про Францію, то експорт у Китай за 2022 рік зменшився, але у Францію – збільшився на 20%, це 77 мільярдів доларів.

«Тому про розмови, що китайці можуть відвернутися, можна забути. Я думаю, що буде розмова щодо вибору: або ми, або росія», - підкреслює Георгій Біркадзе.

На думку експерта, для того, щоб зрозуміти, що таке Китай, потрібно там побувати кілька разів, а це доволі специфічні люди, кожне слово яких можна ділити на 100, зокрема, це стосується і обіцянок росії. Як він зазначає, тут треба виходити виключно з цифр: сьогодні товарообіг між росією і Китаєм становить десь 200 мільярдів, а із Європою та США – 1,6 трильйонів доларів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що вбивство татарського – це наслідок внутрішніх розборок у рф.

Також Знай.ua писав про те, що Хромець розповів, які функції виконує освіта, коли нею керує держава.