Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Ми розуміємо, що життєвий шлях цих усіх людей (ред. – російських пропагандистів) однаковий. Ми розуміємо, що росія своїх не кидає, росія своїх підриває. Їм усім туди дорога. Хай вони не приплітають нас туди», - коментує Георгій Біркадзе.

До того ж, зазначає він, у росії є свої внутрішні проблеми, чвари, суперечки, зокрема, між пригожиним і міністром тероризму шойгу. На думку експерта, саме це стало причиною підриву татарського, це був знак, послання, що може статися із самим пригожиним, адже це було його кафе, між іншим.

«Є розуміння, що сьогодні інші такі ж люди, наприклад, симоньян, соловйов, кисельов – усю цю братву чекає така ж участь. Або вони сядуть за ґрати, або закінчать так, як це зробили з татарським. Тому що немає іншого шляху», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак розповів, яке майбутнє чекає на УПЦ МП в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як за рік війни посилилася українська армія.