Про це він розповів у програмі «Контрольний удар».

«До початку президентських виборів у США у листопаді 2024 року завдання для Трампа – переконати не лише своїх прихильників, а й поміркованіших прихильників республіканської партії у політичній ангажованості звинувачень проти нього. Це завдання для нього цілком здійсненне, але за однієї умови – лише в тому разі, якщо його адвокати доведуть його невинність абсолютно за всіма пунктами обвинувачення», - розповідає Максим Ялі.

А це, стверджує він, буде зробити набагато складніше і потребуватиме не лише дару переконання та харизми. Як зазначає політолог, прокуратура Нью-Йорка почала на нього копати не вчора і навіть не після його програшу на виборах у 2020, а набагато раніше, ще під час президентської кампанії у 2016 і вже мала певний проміжний успіх.

«На мій погляд, шанси на те, що Трамп у результаті може опинитися за ґратами, дуже високі, адже на кону зараз не лише його життя та доля президентства США на виборах у 2024, а й самі основи американської держави, її наріжний камінь – верховенство права, рівності всіх перед законом», - наголошує Максим Ялі.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гладких розповів, навіщо для росії нова редакція концепції зовнішньої політики.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла, чому влада вирішила повернути податки на паливо на довоєнний рівень.