Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Наразі це союз, це не просто партнерство, це політичний союз. У ньому немає оборонної складової. Але це справа часу, бо, я думаю, це буде реалізовано в процесі або вступу України до НАТО після війни, або оформлятиметься двосторонній оборонний союз також після війни. Але де-факто такий союз уже існує», - заявляє Володимир Фесенко.

Щодо осі Лондон-Варшава-Київ, розмірковує гість програми, то активні відносини між цими країнами справді існують, але прем'єр чи президент Великобританії не приїжджав до Польщі до Зеленського, тому говорити про це ще зарано. А реальний такий трикутник, додає політолог, існує між Україною, Польщею та Литвою. На його думку, він може ще й розширюватись або завдяки іншим країнам Балтії, або у перспективі після зміни режиму завдяки білорусі.

«білоруські опозиціонери беруть активну участь у роботі цієї структури на неофіційному, неформальному рівні До речі, припускаю, що союз двох країн – Польщі і України – передбачає активні дії щодо білорусі і зараз на найближчу перспективу, і на перспективу післявоєнну. Це інтерес обох країн», – розповідає Володимир Фесенко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що вбивство татарського - це наслідок внутрішніх розбирань у рф.

Також Знай.ua писав, що Хромець розповів, які функції виконує освіта, коли нею керує держава.