Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як зазначає експерт, лукашенко надав території для російського вторгнення в Україну, з території білорусі злітали літаки, що завдавали ударів по території України, але піти на пряму участь білорусі в агресії проти України він не наважився.

«Але у путіна є одна ідея фікс – це відновлення СРСР. Можливо, під іншою назвою, але проект СРСР 2.0 не вийшов. Хотів, це мало стати фінальною точкою серії до століття СРСР, як би білорусь і Україна – союзні держави з новим політичним керівництвом України, але не вигоріло. Залишається лише дотискати білоруського батька для того», - розповідає Андрій Золотарьов.

Але лукашенко, підкреслює гість програми, як людина дуже хитра чудово розуміє, чим це загрожує, але виявляє всі знаки ввічливості і пристойності вкотре. Але подивимося, міркує він, до чого приведе ця політика лавірування і такого загравання із кремлем. На думку експерта, його спробують дотиснути таки до більш активної участі у війні та до оформлення подальшого політичного зближення мінська і москви.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, чи Трамп може виправдатися від звинувачень прокуратури Нью-Йорка.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чим закінчиться візит президента Франції.