Про це він розповів на своєму каналі.

«Нещодавно була пожежа у міністерстві оборони російської федерації. І ось цю пожежу я не списував би ні на що, крім дій Збройних сил України. Цікаво, може таки долетів туди безпілотник український?» – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, спочатку виникали сумніви щодо того, що стало справжньою причиною пожежі в міністерстві оборони росії. Але потім, як зазначив Михайло Шейтельман, після пояснення, яке дало міністерство оборони росії, всі сумніви розвіялися.

«Міністерство оборони росії повідомило, що причиною пожежі став чайник. До цього, як ми пам'ятаємо, невдало курили на крейсері «Москва», проводка у них замикала кілька разів на різних військових складах, на нафтопереробних заводах у різних російських містах», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Важливі події відбудуться вже скоро: тарологиня назвала критичні дати для України Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Руслан Бізяєв розповів, що насправді стало причиною війни росії проти України: «Ця війна ідеологічна».

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов повідомив про передислокацію армії росії: готує наступ на кількох напрямках.