Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«У них було як мета толерантне мультикультурне життя. Це означає, що вони відмовилися від системи лідерства, тобто вони не виділяють відмінників, головне – дружелюбність, комунікабельність, щоб усі були у мирі один із одним», - розповідає Володимир Співаковський.

Тобто, продовжує вчений, в одному класі можуть бути діти різних рас, трохи різного віку, у візку чи без коляски, з поганим зором чи ні. І при цьому, додає він, всі всім допомагають, тобто у них дружелюбність винесена в ранг релігії, це зсередини йде, діти допомагають одне одному, жодної критики. До того ж, зазначає гість програми, всі ставляться до цього нормально, всі пояснюють півгодини щось іншому, навіть якщо самі вони не просуваються, це нічого страшного.

«Це мультикультурність, толерантність, це їхня західна європейська культура. Вона дуже добра, позитивна, і це їхня ідеологія, релігія», - робить висновок Володимир Співаковський.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній провів презентацію концепції «25 сходинок» у навчальних закладах Ірпеня.

Також Знай.ua писав про те, що Ставнійчук пояснила, скільки має коштувати українське зерно.