Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Білл Клінтон, 42-й президент Сполучених Штатів Америки, демократ, даючи інтерв’ю одному з європейських видань нещодавно зізнався, що він шкодує, що тиснув на Україну у свій час у питанні позбавлення нею ядерного статусу», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, у 1991 році Україна була третьою у світі державою за ядерним потенціалом. Як зазначила Марина Ставнійчук, у 1994 році Україна приєдналася до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї й почала використовувати атом винятково в мирних цілях, передавши росії більше тисячі ракетоносіїв нібито для утилізації.

«До речі, так само зробила, як і Білорусь, і Казахстан», - додала Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук пояснила, скільки має коштувати українське зерно: «У мене є питання до укладачів зернової угоди».

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Лукашенко – прямий співучасник війни: Михайло Шейтельман прокоментував розміщення ядерної зброї на території Білорусі.