Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Путін, коли сказав, що розмістить ядерну зброю на території Білорусі, наголосив, що ядерна зброя залишиться в управлінні російської армії. Тому, як він сказав, це не вважатиметься поширенням ядерної зброї. Договір забороняє передавати ядерну зброю третім країнам для управління», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, у той же час Лукашенко заявив, що управляє тією російською армією, яка знаходиться на території Білорусі. Як зазначив Михайло Шейтельман, це вже означає, що росія таки порушила пункт про нерозповсюдження ядерної зброї.

«Взагалі, сам факт того, що Лукашенко визнав, що керує російськими військами, що знаходяться на території Білорусі, робить його прямим співучасником війни», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Руслан Бізяєв розповів, що насправді стало причиною війни росії проти України: «Ця війна ідеологічна».

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура припустив, чому Лукашенко раптом заговорив про мир: «Закликав негайно заморозити війну».