Про це він розповів на своєму каналі.

«Лукашенко раптово заговорив про мир. Він закликав негайно заморозити війну та розпочати переговори. А де ж ти був рік тому? Ми пам’ятаємо, як ти тоді надав росіянам територію для атаки по нашій країні, забезпечував і лікував окупантів і фактично зараз являєшся військовим полігоном для росії», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, різкі заклики Лукашенка заморозити війну, ймовірно, пов’язані з підготовкою контрнаступу українських військових. Як зазначив Олександр Качура, можливо, міжнародний ордер для путіна змусив Лукашенка задуматися про припинення війни.

«У будь-якому разі роль Лукашенка в цій війні повинна бути оцінена за справедливістю і міжнародним законодавством. Я особисто зроблю все, щоб це відбулося саме в рамках міжнародного трибуналу», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, політолог Ігор Рейтерович прокоментував реакцію Білорусі на розміщення ядерної зброї на її території: «Зробила заяву».

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт розповів, розповів, навіщо путіну ядерна зброя в білорусі.