Про це він розповів у своєму блозі.

«Що цікавого було у його промові? Він припустився просто якоїсь величезної помилки, показавши тотальне незнання історії. Він сказав: «Наша країна налічує понад 1000 років державності». Не знаю, як посли не подавилися у цей момент своїми вірчими грамотами?», – розповідає Михайло Шейтельман.

Як зазначає експерт, про жодні 1000 років історії і йтися не може, російська федерація оголосила про державний суверенітет у 1990 році, тому 32 з чимось роки. А промова путіна, наголошує він, звучить божевільно ще й перед послами.

«Ну, а наприкінці промови він намагався-таки змусити їх аплодувати собі. Він уже і так крутився, і сяк, обличчям і в профіль, і анфас, і ручки складав, і розкладав, і розводив, і так, і сяк, усмішку качечкою робив, все робив, прощався з ними російською, прощався англійською, сказав: «Всего вам хорошего! All the best!». Але не аплодують», - зазначає Михайло Шейтельман.

А не аплодували посли, пояснює політтехнолог, бо вони дипломати насамперед, а справу мають із неосвіченим президентом, який навіть історії своєї країни не знає.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура розповів, як російські олігархи профінансують ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Качура заявив, що путін повертає рф за часів сталінського терору.