Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Мир можливий. Ми чудово розуміємо, що для нас він неможливий без перемоги. Ми тільки маємо отримати перемогу. Терміни? Я все ж таки вірю у цей рік. Жодна війна не триває вічно, все одно все вичерпується – ресурс і дійові особи», - міркує Юрій Бойко.

Як він зауважує, іноді людям здається, що от не стало би путіна і все би закінчилося, але ж це не путін буквально катує і наступає. Це, констатує священнослужитель, не нація, бо російської нації немає, це зрозуміло зокрема і з того, що вони роблять на війні, у них навіть немає богослужінь російською мовою, бо це їм не треба.

«Вони свого не мають, вони цього реально не цінують. Їх заразили шовінізмом і вони думають, що вони такі. А насправді вони примітивні й обмежені. Так, є люди й освічені, але вони давним-давно повтікали, а когось повбивали, тому що вони не були із ідеологією нинішнього царя і його світи», - підсумовує Юрій Бойко.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бойко розповів про відмінність між канонізацією церквою і людьми.

Також Знай.ua писав про те, що Бойко розповів, чи маємо ми право ненавидіти росіян.