Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Спілкувався із журналістами The New York Times, коли починалася війна, ми тоді звільнювали якраз Лук’янівку, Босань, я сказав їм: «Ви казали, що вони такі сильні, а українцям це просто за кайф гнати їх, і будемо гнати їх до москви», - розповідає Олексій Середюк.

Також гість програми зазначає, що спілкувався із досвідченою журналісткою, яка бувала у Чечні, а за її словами, росіяни завжди спочатку перевіряють, потім збираються із більшими силами і все-таки перемагають. На думку військового, це була абсолютна маячня.

«Ми з нею зустрілися нещодавно, це вже Бахмут був. Я кажу: «Ми тоді говорили і я з вами не те, що згоден, але ви багато в чому були праві». А вона каже: «Та ні, навпаки, я якраз думала сказати, що ви праві, що ви ж уже маєте бути скоро в Криму», - підкреслює Олексій Середюк.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов пояснив, чому путін не поїде до Туреччини.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен повідомив, що для Китаю важливо зберігати роль головного переговорника з росією.