Про це він розповів на своєму каналі.

«По всій росії скасували традиційну ходу «Безсмертного полку». Офіційна причина – задля безпеки. Але насправді все зовсім не так. Паради скасували на прикордонних територіях та в Криму. Тобто тут можна зрозуміти, задля безпеки», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, «Безсмертний полк» — це громадянська акція, і його скасували по всій території росії, навіть там, куди ніколи нічого не прилітало. Як зазначив Борис Тизенгаузен, ніхто б ніколи не став обстрілювати величезну групу людей із портретами.

«У чому справжня причина? З недавнього часу росіяни на цих портретах несуть загиблих родичів і в інших війнах. Так ось влада просто злякалася, що росіяни начеплять портрети загиблих у війні з Україною, і це стане наочною візуалізацією колосальної кількості втрат у цій війні», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ідеолог Олесь Доній пояснив, чому росіян переконують, що вони воюють не з Україною, а із США.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак прокоментував падіння бомби у Бєлгороді: «Російська армія бомбить російські міста».