Про це він розповів у своєму блозі.

Як ви пам'ятаєте, один крейсер успішно Збройні сили України потопили, крейсер «Москва» був флагманом Чорноморського флоту. Тепер ця війна підкосила командувача Тихоокеанського флоту. Очевидно, його вирішили прибрати під час перевірки», - розповіли Михайло Шейтельман.

До того ж, додає він, цей крейсер називається «Варяг», а перший такий «Варяг» успішно потопили самі російські моряки під час Російсько-японської війни. Також, продовжує політтехнолог, флагман Північного флоту «Петро Великий» може бути виведений зі складу через високі витрати на модернізацію. Як він пояснює, цей корабель вже не здатний плавати, вирішувати бойові завдання, і лагодити його надто складно і дорого, а росіяни не вміють, у них технології втрачені, а інші країни за це не візьмуться.

«І ось тепер «Петро Великий» теж із великою ймовірністю знімається з озброєння. Очевидно, новим флагманом буде один із 30 моторних човнів, які гауляйтер сальдо вкрав у жителів Херсона на користь російської армії. Українці добре стежать за своїми моторними човнами, і, коли росіяни його вкрали, ще довгі роки цей моторний човен на відміну від ракетного крейсера «Петро Великий» здатний служити», - наголошує Михайло Шейтельман.

А у четвертому флоті, Балтійському, продовжує експерт, флагман – це міноносець «Настирний». Як він міркує, напевно, скоро з'ясується, що і він уже застарів, і якийсь ще човен, але вже дерев'яний, викрадений у жителів Бердянська, теж зможе стати флагманом російської федерації.

Популярні новини зараз
Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно Відключення газу: які будинки залишаться без постачання Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Середюк розповів, що буде з росіянами, які перейшли на бік України.

Також Знай.ua писав про те, що Співак прокоментував падіння бомби у білгороді.