Про це він розповів на своєму каналі.

«Що взагалі треба робити з нашим східним сусідом? Зараз дуже багато обговорень стосовно того, де треба зупинитися, де поставити жирну крапку над всією цією ситуацією. Хтось каже про вихід на кордони, але все більше експертів починають думати, що вихід на кордони нічого не вирішить», - повідомив Святослав Дубина.

За словам військового, після Другої світової війни німці пройшли важкий шлях від нацизму до нової нації. Як зазначив Святослав Дубина, вони визнали свою провину, покарали винних і покаялися. Після програшу у війні німці визнали, що накоїли дуже багато горя у світі, усе суспільство пройшло шлях покаяння.

«Тому ми маємо усвідомлювати, що перемога не настане після виходу на кордони 1991-го року, якщо росія не пройде цей шлях. Тоді питання стосовно того, що робити далі, буде стояти», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, по всій росії скасували ходу «Безсмертного полку»: політтехнолог пояснив, у чому справжня причина.

Також Знай.ua повідомляв, що Олесь Доній пояснив, чому пригожин написав, що росія вже досягла своїх цілей у війні.