Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як розповідає гість програми, він є начальником штабу «УВО Спас 23» і зараз займаються відкриттям учбових центрів в Україні. Зокрема, продовжує військовий, перший такий уже є у Запоріжжі на базі Нацгвардії, а зараз відкривають у Києві, далі – і в інших містах.

«Зараз доблесна підготовка, звичайно, потрібна, оскільки у країні йде війна, на нас напала російська недодержава. Тому зараз важлива підготовка саме бійців, щоби хлопці йшли на фронт уже підготовлені у певних речах, хоч би найелементарніші речі. Такмед, тактика – це найелементарніші речі, щоби боєць, коли попадає на фронт, на передову, знав, як надати собі домедичну допомогу, накласти турнікети, правильно винести бійця з поля бою, щоб тебе самого не вбили», - пояснює Олег Лебедів.

Саме цьому, констатує він, зараз вони і навчають хлопців. І це, підкреслює гість програми, дуже важливо, тому що на фронті, на передку немає часу навчатися, а хлопець із учбового центру вийде уже підготовлений, знатиме про тактику, тактичну медицину, стрільбу, тощо.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, чому росіян переконують, що вони воюють не з Україною, а із США.

Також Знай.ua писав про те, що Бортник розповів, що насправді ховається за зерновою угодою.