Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Майбутні президентські вибори в Туреччині, які мають відбутися 14-го травня цього року, важливі для України. Чинний 12-й президент Туреччини, який обіймає цю посаду з 2014-го року і балотується втретє, Реджеп Ердоган визначив три пріоритети своєї виборчої кампанії», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, один і пунктів виборчої кампанії Ердогана – не допустити втягнення Туреччини у війну. Як зазначила Марина Ставнійчук, також Ердоган вважає принциповим збереження традиційного інституту сім’ї в державі.

«Також влада Ердогана серйозно зважає на теми, що пов’язані з міграцією, зокрема із Сирії», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук пояснила, навіщо НАТО проводить масштабні навчання: «10 тисяч військових із 24 держав».

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що економічний експерт пояснив, як півтора мільйона тонн українського зерна десь пропадало в Європі.