Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Мене турбують гарантії безпеки. Колективного заходу не існує в природі. Існують певні держави, державні утворення потужні, у яких є свої певні зацікавленості в розвитку подій у цьому макрорегіоні. Насамперед, це США і Британія», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, починати переговори щодо гарантій безпеки варто все ж таки насамперед з британцями, бо вони більш системні і зацікавлені у створенні нового економічного порядку. Як зазначив Олександр Новохатський, Україна має з’ясувати, як британці бачать перебіг подій.

«Далі я би почав, з’ясувавши цю позицію, дивитися на себе, усередину нашої країни, щоб зрозуміти, чи можемо якось ми туди (у бачення Британії – Ред.) вписатися. І далі вже на підставі оцих двох моделей, їх сумісності почав би переговори щодо узгодження позицій і реалізації спільного плану», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, що можна вважати перемогою України у війні.

Також Знай.ua повідомляв, що ідеолог Олесь Доній пояснив, чому росіян переконують, що вони воюють не з Україною, а із США.