Про це він розповів на каналі «Політика і світ».

«На сьогоднішній день, якщо ми переходимо від континенту до континенту, то не можна говорити, що Україна – це єдина гаряча точка на карті Землі. Ми маємо численні і дуже криваві, я б сказав, конфлікти не тільки на теренах Європейського континенту», - повідомив Сергій Грабський.

За словами експерта, також гарячою точко залишається Афганістан, де починає розгорятися громадянська війна між талібами й представниками народу. Якщо говорити про держави, які колись входили до СРСР, зокрема про республіки Центральної Азії, то там ситуація також далеко не спокійна.

«Ми говоримо про протистояння між Киргизією та Таджикистаном. Я вже мовчу про традиційні, такі хронічні протистояння у Ферганській долині, де так і не визначилися остаточно з демаркацією кордонів. Не можна назвати спокійною ситуацію і в Закавказзі», - заявив Сергій Грабський.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський розповів, з ким Україна має домовлятися про гарантії безпеки.

Також Знай.ua повідомляв, що ідеолог Олесь Доній пояснив, чому росіян переконують, що вони воюють не з Україною, а із США.