Про це він розповів на своєму каналі.

«Чергові російські ракети прилетіли по мирних будинках, мирних містах. Росіяни раді, міністерство оборони росії повідомило, що цілі успішно вражені, вони виклали це у Телеграмі. А ми пережили чергову ніч обстрілів, чергову ніч ненависті», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, всі українці після кожного такого обстрілу відчувають ненависть і до російських військових, і до всього російського народу, який радіє смертям невинних людей. Як зазначив Михайло Шейтельман, вони вбивають дітей і радіють з того, що у них це вийшло.

«І немає в росії ЗМІ, які напишуть, що росія вбила в Умані мирних жителів, обстрілявши їхні будинки ракетами. Ні, вони кажуть, що якісь вибухи пошкодили багатоповерхівки в Умані», – заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, чи з'явилися в росії нові приватні воєнні компанії.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура розповів, що путін приготував для росіян: «Далі буде лише гірше».