Про це він розповів на каналі «My.ua».

Як пояснює експерт, пригожин робить заяви про необхідність поставити крапку у війні, по-перше, тому що вагнерівці дійсно закінчується, по-друге, тому що він зараз зловив зіркову хворобу через увагу ЗМІ і нарешті вийшов із тіні.

«Отже, він у цьому публічному ореолі слави хоче робити заяви, які, як йому здаються, є альтернативою до того, що каже путін. Тобто він грає на ту ж саму аудиторію, на тому ж самому полі, вкидає цій шищоїдній зазомбованій пропагандою публіці те, що треба продовжувати війну, але іншими способами», - зазначає Олександр Мусієнко.

На його думку, таку активність пригожина помітили деякі люди, це ті ж самі люди, які фактично виконують задачі із саботажу. І ці люди, розповідає експерт, намагаються розкачувати ситуацію по різних напрямках, одні – це диверсії на території росії, це зливи розмов, другі – качати ситуацію через таких, як пригожин, тощо.

«Для нам це добре, тому що закінчуються вагнерівці. Зараз з’являються уже інші військові кампанії, але уже в менших обсягах, фінансує «Газпром», є різні, один із батальйонів уже помітили в Україні, їх уже беруть у полон, їх уже знищують. Тобто у нього теж з’являється конкуренція на цьому полі, вагнерівці закінчуються, зрештою. Я думаю, що українські сили оборони зроблять усе, аби навіки поховати цю терористичну організацію в степах Донбасу», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що китайський посол не просто так помилився, заявивши, що Крим колись був російським.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, що заважає українцям збудувати успішну державу.