Про це він розповів на каналі Руслана Бізяєва.

«Те, у що вляпалася російська федерація, на весь світ такого не очікував і ніхто не знав. По-перше, ї викинули з Великої вісімки, вона стала Великою сімкою, а коли наш президент став виступати на засіданнях, вона стала знову Великою вісімкою», - зазначає Петро Гаращук.

До того ж, нагадує він, на Велику двадцятку в Індонезію прилетів не президент путін, а міністр закордонних справ, який ще й потім ротувався наступного дня. Це, підкреслює експерт, величезна ганьба. Окрім цього, додає дипломат, ганьбою для російської федерації є і те, що Небензя виступає у Раді безпеки ООН і його слова суперечать усьому, що кажуть інші члени Ради Безпеки.

«Як може країна-терорист, лідер якої став міжнародним терористом, міжнародним злочинцем, до цього часу існувати у Раді безпеки ООН, має своє представництво? Такого бути не може, на мій погляд», - констатує Петро Гаращук.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко пояснив, що сьогодні нам не так важливі заяви НАТО про можливе членство України, як зброя.

Також Знай.ua писав про те, що Фесенко пояснив, що стратегічна оборона ЗСУ на Донбасі – це передумова успішного наступу.