Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку гостя програми, позиція і Данілова, і Маляр про те, що вже йде контрнаступ – це крайність. Як він пояснює, люди почали формувати суспільство із завищеними очікуваннями щодо контрнаступу, і в нас уже з'явилися ждуни контрнаступу.

«Як були ждуни росії, чекали, коли до нас «рускій мір» прийде, так з'явилися ждуни контрнаступу, вони мусолять щодня, коли цей контрнаступ буде. І ось у відповідь на це наші офіційні особи почали казати, що воно вже йде», - стверджує Володимир Фесенко.

Як він наголошує, ця позиція неправильна, бо люди не дурні і, якщо їм кажуть, що вже йде контрнаступ, то вони спитають, а що ми вже звільнили. Проте, констатує експерт, зараз часто говорять те, що не відповідає дійсності, адже наступ відрізняється від оборони тим, що ви йдете вперед, ви звільняєте раніше захоплені території.

«Стратегічна оборона – це передумова успішного наступу. Ефективна стратегічна оборона, те, що відбувається зараз на Донбасі, особливо в районі Бахмута, Соледара, Авдіївки. Я абсолютно з цим згоден, коли Ганна Маляр про це говорить, тільки давайте не плутати стратегічну оборону та контрнаступ», - робить висновок Володимир Фесенко.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, як п'ята колона працює через YouTube.

Також Знай.ua писав про те, що Друзенко розповів про мету ПДМШ на фронті.