Про це він розповів у програмі «Сковорода і 25 сходинок».

Як розповідає гість програми, він не медик і ніколи не збирався робити ПДМШ, але це сталося, як незапланована дитина, яку ти починаєш плекати.

«Для мене ПДМШ – це якраз історія такої взаємної любові, історія натхнення. Я часто повторюю своїм побратимам і посестрам, що ЗСУ і інші сили оборони б’ються із тими, хто приніс на цю землю руїну і смерть, а ми б’ємося із самою смертю», - підкреслює Геннадій Друзенко.

І це, констатує він, дуже часто буквально, адже буває, що у пораненого бійця чи у цивільного серце зупиняється і медики його запускають, вони це називають майже воскресінням. Принагідно гість програми згадує, що був випадок, коли вони тричі повертали хлопця до життя після клінічної смерті і виявилося, що у нього День народження.

«З іншого боку, війна вимагає повної мобілізації і максимального самовіддання, самопожертви у якомусь сенсі, тобто ти займаєшся часто несродною працею, якщо ми згадуємо Сковороду. Це радше такий християнський хрест», - підсумовує Геннадій Друзенко.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Лебедів з позивним «Сван» розповів, як сьогодні потрібно готувати хлопців на фронт.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чому пригожин написав, що росія вже досягла своїх цілей у війні.