Про це він розповів у програмі «Контрольний удар».

«Якщо на телебаченні держава або власник телеканалу має можливість контролювати доступ спікерів, вона обмежена законодавством, то в інтернеті таких рамок немає, чим, природно, ворог активно і вміло користується», - зазначає Максим Ялі.

Як він розповідає, якщо місцеві продажні чи ідеологічні представники п'ятої колони, а таких завжди був мінімум, були змушені втекти з країни або причаїтися, прикусивши язики, то для закордонних спікерів таких обмежень, на жаль, немає. І під виглядом друзів та симпатиків України, продовжує експерт, вони вкидають в інфополе країни абсолютно чужі національним інтересам держави меседжі.

«Посилює проблему і те, що ці меседжі камуфлюються під прикриттям абсолютно зрозумілих для обивателів масиву даних та простих гасел у стилі «росія – ворог», «путін – злочинець», а також фактів, які не викликають підозри. Але під їх прикриттям вкидаються меседжі, які мають на меті викликати недовіру до влади, союзників, підірвати віру та впевненість українців у перемозі», - пояснює Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Лебедів із позивним «Сван» розповів, як сьогодні потрібно готувати хлопців на фронт.

Також Знай.ua писав про те, що Друзенко розповів про мету ПДМШ на фронті.